Don't cry for me Argentina!
Blijf op de hoogte en volg Denise
18 November 2013 | Argentinië, Buenos Aires
De zeedagen zijn soepel verlopen. Zelfs de laatste paar dagen was de zee aardig kalm.
In Buenos Aires gelukkig wat tijd gehad om de stad te verkennen, het locale eten te proeven en van de zon te genieten!
De eerste dag zijn we vanaf het schip naar Calle de Florida gelopen wat ongeveer een half uur duurde. Onderweg het busstation gezien waar mensen aansluiten in een kilometer lange rij om op de bus te wachten. Daarna langs de Monumental Tower en een stukje door het stadspark gelopen. Toen aangekomen in Calle de Florida wat de langste winkelstraat van Buenos Aires is. Natuurlijk moest ik bij een paar winkels wel even naar binnen en kon ik niet met lege handen naar buiten komen ;). Altijd leuk om winkels binnen te stappen die we thuis neit hebben.
Na al dit lopen heerlijk makkelijk een pizza gegeten en weer terug naar het schip. ’s Avonds was er een basketbal wedstrijd van de Crew en daar ben ik even bij gaan kijken.
Ze raden het ook af aan om s’ avonds laat nog op straat te lopen in Buenos Aires en na het horen van een aantal zakkenrol momenten van studenten en Crew heb ik dat ook maar niet gedaan.
De tweede dag naar Recoleta om het graf van Evita Peron te bezoeken. Toch wel een must als je in Buenos Aires bent en de film Evita hebt gezien.
Daarna een aardig stuk gelopen en onder andere de Obelisc, Opera House, Presidential Palace en Town Council gezien. Heerlijk om mijn gemakkie was ik 5 uur later weer terug aanboord, helemaal gesloopt!!
De Laatste dag naar Puerto Madero geweest, de haven van Buenos Aires met vooral restaurants en bars. Hier heerlijk aan het water genoten van een echte Argentijnse biefstuk en huisgemaakte frietjes met een groot glas wijn.
Ik heb me dus prima vermaakt in Buenos Aires. Nu 3 zeedagen voor we op 20 November aankomen in Rio de Janeiro! Ik hoop naar Christ de Redeemer en Copacabana beach te kunnen. Dit zijn toch wel de Must See van Rio gloof ik!
Iemand tips dan hoor ik het graag! denisevand@iseexplorer.org.
Groetjes aan iedereen in ons koude kikkerlandje!
19 November 2013 - 21:20
Ina:
Hoi Denise nou je hebt je weer prima vermaakt he super hoor je gaat gewoon verder waar je was gebleven he bofkont veel plezier in Rio en geniet lekker gr van ons dikke kus -
22 November 2013 - 11:05
Darda:
Hee Denise! Wat leuk om weer wat van je te lezen :) Fijn dat je goed bent aangekomen aan de andere kant van de aardbol. Geniet ervan, lekker naar Rio :)
Groetjes, Dar -
22 November 2013 - 20:26
Dick V, Luik:
Hoi Denise
Dit is weer oudewets jou reis verhalen te ontvangen
Fijn dat jij het weer naar je zin heb en in een anderen stad de boel weer dan bekijken
Denise houd je taai en geniet van alles
groetjes en tot horens Dick -
24 November 2013 - 10:44
Oma Vdrongelen:
lieve denise
wat fijn weer een verslag te krijgen.
het is erg leuk te lezen dat je weer zoveel nieuwe steden kan bezoeken.
geniet er maar van
oma en opa