I LOVE SPAIN! - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Denise Drunen - WaarBenJij.nu I LOVE SPAIN! - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Denise Drunen - WaarBenJij.nu

I LOVE SPAIN!

Door: Denise

Blijf op de hoogte en volg Denise

08 September 2009 | Spanje, Cádiz

Ik houd van Spanje!
Het maakt echt niet uit op welke plek je hier komt en het is geweldig.
De afgelopen dagen heb ik het heel erg naar mijn zin gehad en hele leuke ervaringen opgedaan.

Het begon allemaal ’s ochtends al toen we aankwamen in de haven en Claudia, Jacqueline en ik konden genieten van de volle maan EN de zonsopgang.
Een schitterend gezicht en het begin van een nog betere dag.

We kregen namelijk een verrassing! Nick en Sabine waren voor een weekje in Cadiz.
Om 12.00 ben ik met Jacquelin, Glenda, Nick en Sabine gaan lunchen.
Allemaal mooie straatjes doorgelopen en uiteindelijk op een pleintje wat lekkere tapas besteld en als toetje een heerlijk Ben & Jerry’s ijsje.

Aangezien ik weer van 16.00 tot 20.00 uur moest werken kon ik niet meteen met hun mee naar het appartement van Nick en Sabine. Na veel overwegingen heb ik het er op gewaagd en een taxi genomen. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad.
Na ongeveer 30 minuten was ik in El Puerto Santa Maria.
We hebben die avond een Once in a life time ervaring gehad, namelijk het bijwonen van een stiergevecht. Dit was zowel mooi als schokkend om naar te kijken. Ik zal jullie de details besparen, maar ik wist echt niet dat de stieren het niet zouden overleven toen ik naar binnen liep. Wel kan ik me voorstellen waarom dit als entertainment en als sport wordt gezien, ze maken er echt een hele show van.

De volgende dag hebben we vroeg weer een taxi gepakt om om half 8 weer aan boord te zijn om lekker te gaan werken;).
Ik had deze dag met een collega van dienst geruild zodat ik ’s ochtends van 08.00 tot 12.00 en ’s avonds ook van 20.00 tot 24.00 moest werken.
Op deze manier had ik ’s middags een pauze van 8 uur om heerlijk van Cadiz te genieten.
(Helaas was het zondag dus waren de winkels gesloten, lekker gepland;))
Nick en Sabine hadden vertraging met de trein dus zijn Jacquelin, Chene’, Juliana en ik eerst gaan lunchen.
Om drie uur moest Chene’ weer terug naar het schip om te gaan werken, en zijn Jacquelin en ik onze spullen gaan pakken om met Nick en Sabine naar het strand te gaan.
Daar hebben we bedden gehuurd en een heerlijke duik in de zee genomen.
Na twee uurtjes was het helaas weer tijd om terug te gaan.
Eerst een lekkere McChicken gehaald, de bus gepakt en ik was net op tijd terug om nog even de snelste douche te nemen die ik ooit heb gehad. Maar natuurlijk was ik stipt op tijd op me werk.

De derde dag hier in Cadiz moet ik ‘binnen blijven’ dus kon ik lekker mijn slaap inhalen.
Vandaag, de laatste dag hier, ben ik in mijn pauze met Chene’ gaan winkelen.
Ik heb eigenlijk alleen wat souvenirs gehaald, het blijft Europa wat betekend super duur.
Daarna hebben we ons bij Jacquelin, Nick en Sabine gevoegd voor de lunch.
Om 3 uur was het tijd om afscheid te nemen van Sabine, en om half 4 van Nick.

Ik wil ze ook hier nog een keer bedanken voor een super week, ik heb echt genoten.

Over 2 dagen ben ik weer Casablanca, Marokko dus jullie zullen me snel weer horen.

Veel liefs, Denise

• 08 September 2009 - 21:11

Aart:

hey sailor,

leuk weer om te lezen..ik kan niet wachten op alle foto's en verhalen na terugkomst, ook nog een extra haven om aan te doen Gibraltar belastingvij Enegeland slim om daar te tanken

dikke kus

• 09 September 2009 - 07:03

Oma:

hoi denise.wat een verslag weer wie had ooit gedacht dat mijn kleindochter een stierengevecht zou bijwonen.ik ben benieuwd wat je deze reis nog nog meer gaat meemaken.we wachten in spanning af.al gaan we je wel een beetje missen maar je verslagen maken dat goed. dag lieve meid ook groetjes van opa.

oma

• 09 September 2009 - 07:45

Kimberley:

Ik ben net terug van vakantie maar om dit van je te horen, wil ik gelijk weer op vakantie:D.
    Jij schrijft altijd zulke leuke verhalen:D
    Wel spannend dat je een stierengevecht heb bij gewoond zeg! Lijkt mij echt dood eng.

Veel liefs, Kimberley

• 09 September 2009 - 08:46

Sabine:

Wauw een stierengevecht,wat een beleving is dat zeg!
    Lijkt me spannend eng en zielig tegelijk.
    Fijn te horen dat je zo'n leuke week achter de rug hebt gehad.
    Heel veel liefs Sabine

• 09 September 2009 - 09:31

Oom Dick:

Denise zo te lezen is stierengevecht wel wat anders als een wedstrijd van feyenoord alleen de sfeer zal het zelfde zijn een hoop herrie.Denise heb jij al slecht weer gehad ??hier hebben wij een paar rotte dagen gehad.Maar jij zowel je bruine kleur Het is fijn te lezendat jij het prima naar ge zin heb Denise bedankt voor jou prettig te lezen reisverhaal het ga jou goed en tot het volgende verslag groetjes oom dick tante wil

• 09 September 2009 - 14:24

Mama:

Hallo kanjer, leuk je verslag weer schat heb het net gelezen maar had je al aan de telefoon gehoord gister wat even heerlijk voelde.Veel plezier schat. Dikke kus van mama en saskia

• 09 September 2009 - 20:35

Jeroen:

Heey Denise,

Erg leuk verslag. En ja inderdaag Spanje blijft Europa en dus duur. Maar gelukkig kan ik uit je verslag opmaken dat je het daar enorm naar je zin hebt (ondanks de prijzen hahahah. k wens je heel veel plezier in Marocco en ik kijk uit naar je volgende verslag.

Groetjes (van het thuisfront),

W

• 12 September 2009 - 14:07

Danielle:

Lieve denise,
    Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt.later ga ik ook varen net zoals jij.
    Dikke kus danielle

• 13 September 2009 - 09:47

Ellen:

eey denise
    nouw kwas net terug van vakantie dus moest de verhalen lezen even inhalen maar volgens mij heb je t egt super naar je zin en is het ook leuk om te doen allemaal
    kwagt met smart op je volgende verhaal
    (K)

• 15 September 2009 - 12:31

Rick:

Hey Denise,

Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Nog veel leuke dagen toegewenst.

Groetjes Rick

• 16 September 2009 - 05:01

Patty:

Hoi meid ik lees je berichtje nu pas, maar wat leuk dat je weer zoveel heb meegemaakt... Een STIERGEVECHT hahaha spannend hoor....!!! Nou ik lees snelw eer je leuke verhaaltjes:D doeidoeiiii X PAtty